Notícias
Escrito por jordi
Deja un comentario

Hola Això es un test

Subscribe

Subscribe

* indicates required

Volem seguir comunicant-nos amb tu, però ens has de dir si tu també vols rebre les nostres notícies. 😊 Es per aquest motiu que, seguint la normativa europea, has de dir en aquest formulari quin tipus de comunicació vols rebre. – Marca “Email” si vols seguir rebent els nostres butlletins. (actualment són entre 2 i 4 al any) – Marca “Correu Ordinari” si vols rebre per correu postal la nostra felicitació nadalenca. – Marca “Publicitat Online Personalitzada” si vols rebre publicitat personalitzada. Mai ho hem fet servir però es possible que en un futur ho fem.

Pot canviar d’opinió en qualsevol moment fent clic al enllaç “desubscriure’s” que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebi per part nostre o enviant un correu a info@milimetricmkt.com. Tractarem la seva informació amb respecte. Per obtenir més informació sobre les nostres practiques de privacitat, visiti el nostre web. Al fer clic a continuació accepta que podem processar la seva informació d’acord amb aquestes termes.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. <a href=»https://mailchimp.com/legal/terms» target=»_blank»>Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.</a>

referral badge

Artículos relacionados

0 comentarios en “Test Elisabeth

    Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.